23 Ekim Cuma günü İzmir'de müşterilerimizle bir araya geldik

1999 yılında geliştirdiği CPM ERP ürünü ile 500'den fazla projede imzası bulunan CPM, 23 Ekim Cuma günü İzmir bölgesi müşterileriyle düzenlediği yemekli toplantıda bir araya geldi.

2015 yılının Mart ayında yönetim değişikliğine giden CPM, “Yerli Yerinde Çözümler” sloganıyla Türkiye’nin her köşesinde hizmet verdiği müşterileriyle buluşmak amacıyla tertip edeceği toplantılarının ilkini Gaziantep’te , ikincisini İzmir’de gerçekleştirdi.

Cpm Yazılım - 23 Ekim Cuma günü İzmir'de müşterilerimizle bir araya geldik

Kaya Thermal Hotel’de gerçekleşen yemekli toplantıda CPM Yönetim Kurulu Başkanı Recep Palamut, Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Ahtagil, Bayi Koordinasyon ve Eğitim sorumlusu Orhan Vardar, Pazarlama Sorumlusu Bircan Varol ve Yönetim Danışmanları Ahmet Levent Öner ve Ömer Kahraman hazır bulundular. Keyifli geçen yemeğin ardından tekstil, enerji, madeni yağlar, metal, mobilya, konfeksiyon ve bilişim sektörlerinden katılım sağlayan müşterilerine yeni yapılanma sürecini anlatan Yönetim Kurulu Başkanı Recep Palamut, şirketin öncelikli hedefinin satış yapmak olmadığı, asıl amaçlarının kaliteli hizmet vermek olduğunu vurgulayarak katılımcıların sorularını yanıtladı.

Katılımcıların satış sonrası hizmet, CPM’in fiyat politikaları ve e-dönüşüm süreçleri hakkında sorularını yanıtlayan Recep Palamut, Merkez ofislerindeki yapılanmayla birlikte eskisinden daha hızlı ve kaliteli hizmet vermek amacında olduklarını söyleyerek, ar-ge çalışmalarına verdikleri önemi, bu doğrultuda Türkiye’nin önde gelen üniversiteleri ile yapılmakta olan ortak çalışmaları, dalgalı ekonomik koşullardan müşterilerinin etkilenmemesi için alınan kararları ve fiyat politikaları hakkında bilgiler verdi.