Paşa Döner Cpm ERP ile Çıta Yükseltti

Sektörde yaptığı yeni yatırımlar ve hızla artan şube sayısıyla büyüyen Paşa Döner, yazılımda CPM ERP’yi tercih ederek büyümeyle birlikte gelişen sorunlarını en aza indirdi.

Şirketlerinde verimliliği yükseltmek, kayıp ve kargaşaya, iletişim ve koordinasyon sorunlarına son vermek ve tüm iş süreçlerini etkin şekilde yönetmek isteyenlerin tercihi CPM ERP yazılımın yeni müşterisi Paşa Döner oldu. Uluslararası standartlarda geliştirilen CPM ERP, riskleri ve zaman kayıplarını kontrol altına alarak yüzde 25’i bulan kârlılık ve verimlilik sağlıyor. Bir sistem ve düzen yaratarak hata ve riskleri minimuma indiriyor.

Şirketleri kağıt üzerindeki form akışından kurtararak, bilgisayar destekli sürece adapte eden yazılım programı ERP’yi yurt dışındaki firmaların tekelinden kurtaran CPM Yazılım Yönetim Kurulu Başkanı Recep Palamut, gıda sektöründe bir başarı hikâyesine imza atan Paşa Döner’le yaptıkları işbirliğinin CPM Ailesi’ne güç kattığını ifade etti.

Paşa Döner Cpm ERP ile Çıta Yükseltti - Cpm Yazılım